Informatie

Zot van jouw interieur en helemaal klaar om het in beeld te brengen! Heb je een (afgewerkt) project? Ik help je graag verder.

Mijn naam is Marijke, 30 lentes jong en sinds 2017 actief als fotografe. Steeds meer vond ik de weg naar interieurfotografie. Mijn beroep als medewerker van een vastgoedkantoor zal daar wel iets te maken mee hebben gehad! 😉

Een huiselijke sfeer, een mooi interieur, dat maakt me echt warm. Details die jouw woning jouw maken. Met veel enthousiasme breng ik het voor jou in beeld.

Laat je e-mailadres achter en klik op de knop “Brochure aanvragen” om zo mijn brochure met info & prijzen via e-mail te ontvangen.


  Realistisch

  We brengen jouw interieur op een realistische manier in beeld. Dus geen uitgerokken foto’s waar “zoveel mogelijk” op staat. Rechte lijnen, de ruimtes zoals ze écht zijn.

  Sfeervol

  We geven de sfeer die jij wil brengen met je woning, zo goed mogelijk weer op de foto.

  Daarom wordt er ook op voorhand (als de woning bewoond is) een lijst met tips doorgestuurd, zodat we beiden zo goed mogelijk voorbereid aan de fotoshoot kunnen starten en de beelden achteraf écht zijn wat jullie wilden. (Want, ik ben geen tovenaar, een rommelig huis blijft rommelig.)

  Lieve woorden

  Lieve woorden

  Contacteer ons

  2920 Kalmthout

  E-mail: marijke@fotografille.be
  GSM: 0496/20.91.87
  Web: www.fotografille.be

  Get social